Sectionale garagedeuren

Bent u op zoek naar een sectionale garagedeur? afsDan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken enkel met op maat gemaakte deuren van een kwaliteit waar we volledig achter staan. Voor elke situatie is wel een oplossing mogelijk.

InbraakveiligOnze sectionaal deuren zullen u voorzien van veiligheid door het Politiekeurmerk, isolatie door de 40mm dikke panelen, design door de grote keuze aan panelen en kleuren combinaties, maar ook het conform door de automatische beweging en het bedieningsgemak. Garagedeuren zijn compleet gesloten en blokkeren naast de doorgang van ongewenste personen, lucht en water ook de doorgang van het licht. Om extra licht in de garage te krijgen is het mogelijk om vensters in de deur te plaatsen. Verschillende beglazing en vormen zijn hiervoor mogelijk.
Alles werkt tegenwoordig op afstandbediening maar we kunnen de garagedeuren zelfs al openen met een code tablet of onze smart-phones.

Wij kunnen vrijwel alle type panelen leveren, alle panelen zijn in standaard kleuren te verkrijgen maar ook elke Ral kleur is mogelijk. In het album hieronder zijn verschillende voorbeelden te zien.

Klik op de afbeelding hiernaast voor onze brochure met daarin uitleg over het systeem en de panelen —–>

Voor meer informatie of vragen maken wij graag een afspraak om een vrijblijvende offerte op te stellen en alle mogelijkheden te bepreken! Ook het bezoeken van onze showroom in Linne is op afspraak mogelijk.

Benieuwd naar de prijzen? Vul het contactformulier in met de gewenste afmeting en ontvang onze prijslijst!

Sectionale garagedeuren