Markiezen

Markiezen zijn de smaakmakers aan de gevel van uw huis. De markies is een traditionele vorm van zonwering die zich de laatste jaren weer heeft ontwikkeld tot hét sieraad onder de buiten- zonwering. Welliswaar niet de goedkoopste vorm van zonwering maar zeker wel het artikel met de meeste uitstraling. Het vakmanschap dat bij het maken van dit product nog steeds komt kijken straalt van de markies af; ze geeft de gevel een charmante en indrukwekkende uitstraling.

Markiezen zijn er in vele opvallende kleuren en dessings met doek gemaakt van Uv-bestendig PVC, glansfolie of dralon, gespannen op een aluminium of vurenhouten frame. Dit frame kan de traditionele vorm hebben, maar er zijn ook talrijke variaties mogelijk: rond, bol, hol, recht, ovaal, etc. Markiezen kunnen worden geplaatst met normaal zonweringsdoek in een enorm assortiment van effen kleuren of streepdessins.
Een markies kan bij vrijwel elke situatie geplaatst worden, en kan desgewenst voorzien worden van een bovenkap en zijvlimmen waardoor deze er niet alleen fraaier uitziet, maar ook perfect beschermd wordt.

Markiezen