Rolluiken

imageGenEen rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor de deur of het raam zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend.
U kunt kiezen uit verschillende bak-typen en eventueel ook inbouw rolluiken. Verder zijn er enkele standaardkleuren voor de lamellen en de bak met geleiders, maar ook hier is elke kleurencombinatie mogelijk. Rolluiken kunnen elektrisch of handbediend worden. Kiest u voor een elektrisch rolluik? Dan heeft u ook nog de keuze mogelijkheid tussen een handzender en een schakelaar. Uw rolluiken kunt u ook automatisch laten lopen via een tijdklok, via de nieuwste Somfy Tahoma box is het ook mogelijk om uw rolluiken met een smartphone te bedienen! 

 TaHoma is een domotica systeem, dat via een router en interface draadloze Somfy producten aanstuurt. Met uw tablet, PC of smartphone kan d.m.v. een beveiligd inlogsysteem, de TaHoma Box worden aangestuurd. Op deze manier heeft u controle op alle draadloze Somfy producten en kunt u deze elke gewenste opdracht geven.

Wanneer de terugkoppeling of de opdracht juist is uitgevoerd, verschijnt dat eveneens op uw beeldscherm van uw tablet, PC of smartphone. Dit maakt het mogelijk om d.m.v. internetverbinding de toestand van uw huis te bekijken en aan te sturen indien wenselijk, waar u ook ter wereld bent!

Rolluik