Referenties

10

Super!

Verschillende offertes aangevraagd, uiteindelijk gekozen voor Jarno. Erg blij met de gemaakte keuze, afspraken worden keurig nagekomen, prima werk geleverd, en zelfs netjes opgeruimd. Super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wessem
10

Prima werk en materiaal voor een goede prijs.

Zijwaardse sectionaaldeur volgens afspraak besteld en gemonteerd. Perfecte afwerking voor een prima prijs. Qualiteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herkenbosch
9

Goed produkt

Prima en correct werk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond
10

Vakkundig en kijkt naar alle mogelijkheden!

We waren al een tijdje aan het denken over een nieuwe poort. Verschillende partijen uitgenodigd, maar de oplossingen van Jarno waren voor ons zeer overtuigend. Nu hebben ze bij ons vorige week de poort geplaats en het ziet er top uit! Zeer netjes gemonteerd en opgeruimd! Wanneer we in de toekomst wat nodig hebben gaan we hier zeker naar terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haelen
10

Zeer,zeer tevreden.

De kleur groen voor onze rolluiken was toch wel een gokje. Wij zijn erg tevreden en wij hebben ook leuke reactie van derde gekregen. De werkzaamheden zijn heel goed en netjes uitgevoerd in een zeer goede sfeer. EEN AANRADER.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Linne
10

Uitstekende service.

Een tijdje geleden hebben wij een garagepoort besteld bij Van der Loo. De poort werd binnen de levertermijn (slechts 6 weken) geplaatst en de mannen hebben top werk geleverd. Jarno en Daan gaan zorgvuldig te werk en het werk dat ze leveren is uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond
10

Uitstekende service, goede producten, professioneel bedrijf

Mooie nieuwe garagepoort en rolluiken gemonteerd. Jarno heeft goed meegedacht over de beste opties voor mij en de producten waren snel geleverd. Perfecte producten waar ik erg blij mee ben. Bij montage netjes gewerkt en de producten zijn van hoge kwaliteit. Top bedrijf, top ondernemer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heythuysen
9

Goede service en kwaliteit, toegankelijk en bereidheid tot meedenken.

Houdt zich aan afspraken, korte levertijd en denkt mee over wat het meest wenselijk is in een bepaalde situatie. Goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie verloopt vlot, de lijnen zijn kort. Vakdeskundig en beleefd personeel. Laten de werkplek netjes achter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smeets
10

super bedrijf

Komen hun afspraken na, leveren perfect werk af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond
10

Prima bedrijf

Snel antwoord op offerte, en fijn dat bedrijf zelf de situatie komt bekijken en de benodigde maten komt opmeten. Plaatsing garage deur door kundige vriendelijke monteurs. Ze werken ook zeer netjes. Goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loo
159 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10