Van Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo Garagedeuren
Van Der Loo Garagedeuren Linne
Al jarenlang uw vertrouwde adres voor:

 Veiligheid      Design       Comfort  
 

Industriedeuren

Download onze brochure
U bent op zoek naar een nieuwe blikvanger voor uw pand? Dan bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Met het strakke microline industriepaneel, welke in 10 standaard kleuren te verkrijgen is, vind u altijd een passend ontwerp met onze Alpha industriedeur.

  Bekijk de foto's

 

Inbouwsysteem

Voor de industriedeuren zijn er meerdere oplossingen mogelijk om de deur zo mooi mogelijk te verwerken in uw pand. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om deze deuren daklijn-volgend of zelfs helemaal verticaal te laten lopen. Hiermee kunt u een hoop ruimte besparen. De panelen zijn standaard 40 mm dik met een hoge isolatie waarde, indien dit nog niet genoeg is behoort een 60 mm dik paneel ook tot de mogelijkheden.
 

Design

Grote industriedeuren zijn vaak de ideale oplossing om meer licht in het pand te krijgen. Door het toevoegen van aluminium raamsecties of losse vensters in verschillende formaten krijgt u extra daglicht binnen en siert het uw oppervlakte! Een Alu-industriedeur kan volledig uit raamsecties geleverd worden maar kan ook gecombineerd worden met normale panelen. Deze Alu-industriedeur zorgt voor maximale inkijk en lichtinval.

 

Bediening

Grote deuren die met de hand lopen als een zonnetje? Het is geen enkel probleem, met een handketting takel zijn de deuren eenvoudig bedienbaar maar voor het maximale aan comfort, levensduur en veiligheid kiest u voor een elektrische aandrijving en maakt u een keuze uit de vele bedieningsmogelijkheden zoals handzenders, codetablet enzovoorts. Onze industriedeuren worden altijd geleverd met GFA aandrijvingen.  Alle automatische deuren zijn standaard uitgerust met diverse beveiligingen voor maximale veiligheid. Daarnaast zijn er ook nog extra beveiligingen tegen inbraak mogelijk.
 

Loopdeuren

Het is niet altijd nodig om de gehele deuropening te gebruiken maar toch dient er een manier van toegang te zijn. Hiervoor is er de mogelijkheid om in of naast de industriedeur een loopdeur te plaatsen. Het voordeel van een vaste loopdeur naast de industriedeur is dat de deur voor personen en goederen volledig van elkaar gescheiden zijn. Dit bevordert de veiligheid, het gebruikersgemak en de stabiliteit van de industriedeur. Vaak is het ook nodig om een vluchtweg te creëren, de loopdeuren kunnen uitgerust worden met panieksloten zodat er in geval van nood altijd een veilige vluchtweg is.

 

Onze brochure

Alle details en voorbeelden van bovenstaande mogelijkheden worden verder uitgelegd in de brochure.
Download onze brochure

 

Persoonlijk advies?

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of een persoonlijk advies staan wij u graag te woord.
 

 Contactformulier


Upload eventuele foto (max 20MB):

Ervaringen van onze klantenMeer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Plan een afspraak Whatsapp 06 - 385 18 245 Email
BELLEN
AFSPRAAK