Van Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo GaragedeurenVan Der Loo Garagedeuren
Van Der Loo Garagedeuren Linne
Al jarenlang uw vertrouwde adres voor:

 Veiligheid      Design       Comfort  
 

Bekijk hier de verhalen en ervaringen van onze klanten:

 
Meer referenties lezen?  Bezoek onze Kiyoh beoordelingspagina:  Van der Loo Garagedeuren B.V. Referentie pagina

Joep - VlodropWoensdag 09 November 
10
Vakwerk

Jarno is adviserend in het voortraject. Luistert goed naar wens van de klant, zonder dit zelf te veel in te kleuren, maar komt wel met goede adviezen waar je als leek minder zicht op hebt en die nu na levering en plaatsing zeer tot hun recht komen. Vandaag prima aflevering en plaatsing, volgens gemaakte tijdsafspraken Ziet er gewoon super uit, mooi materiaal en vooral secure afwerking. Beter dan we hadden kunnen wensen. Woning heeft weer 'smoel' gekregen en binnen is het aangenaam stil.


Irina - Roermond Donderdag 25 Mei 
10
Top

Heel goed, zeer tevreden!


Loek - HeldenDonderdag 25 Mei 
10
Super montage en heel mooi geworden

Jarno Komt netjes zijn afspraken na! En prijs kwaliteit is top Echte aanrader


Simone - Simpelveld Woensdag 24 Mei 
10
Nette jongens goede service

Aanrader snelle levering en goede service


Bas - RittMaandag 22 Mei 
10
Prima werk en prima ondersteuning, ook na werktijd.

Prima werk en prima ondersteuning.


Peter - BornDonderdag 04 Mei 
9
Zo hoort het...

Netjes houden aan de afspraken, perfect en vlot gemonteerd, en netjes opgeruimd. Top Een aanbeveling waard.


Marco - Obbicht Woensdag 26 April 
10
Heel erg tevreden!!!

Leuke, vlotte en eerlijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gewerkt. De (kleine) problemen werden naar alle tevredenheid opgelost.


Henk Ruyten - RoermondDonderdag 13 April 
10
Snel, vakkundig en goede kwaliteit

VanderLoo garagexeuren, geeft bij het 1e bezÃ?ek een goed advies en beantwoord alle vragen dÃ?e je hebt, zodat er achteraf geen discussie is. Installatie is snel en vakkundig gedaan met kwalitatief zeer goede materialen, en alle bijkomende rommel is netjes opgeruimd.


Jos - BanholtDinsdag 11 April 
10
Kundig geplaatste garagepoort

Goede voorbereiding Kundige plaatsing Netjes gewerkt en prima afgewerkt


Jan - Ververs Donderdag 06 April 
9
Goed, degelijk en deskundig werk

Na eerste afspraak op heel korte termijn offerte ontvangen. Vervolgens nog een paar vragen gesteld, die direct werden beantwoord . Meteen daarna offerte voor akkoord getekend. Na een levertijd van ca. 5 weken afspraak voor montage gemaakt. Binnen 4 uur was het werk ( plaatsen van sectionaal poort ) geklaard. Mooie poort. Helemaal tevreden. ( J. V. Herten )


Tim - Echt Dinsdag 04 April 
10
Vakwerk

Was op zoek naar een sectionale garagedeur en via de Google Reviews ben ik bij Van der Loo terecht gekomen. De reviews kloppen allemaal: Jarno is een vakman, levert goed en snel, nette afwerking, prijs-kwaliteit is ook prima. Dus ook ik geef 5 sterren en zou Van der Loo Garagedeuren echt aanbevelen.


Mandy Cammaert - RoermondWoensdag 29 Maart 
10
Keurige service

Professioneel, komt afspraken na. Snelle en goede service! Echt aan te raden.


Ilya en Suzanne - HeythuysenWoensdag 22 Maart 
10
Top van begin tot eind

Wij hadden een afspraak gemaakt met Jarno om ons te laten adviseren over de aanschaf van openslaande garagedeuren. In de showroom in Linne werden op een fijne manier de diverse mogelijkheden besproken en werden er aanvullende opties gegeven. Een duidelijke offerte werd al snel doorgestuurd en na ondertekening ging eea in bestelling onder vermelding van een levertijd van ongeveer 8 Ã? 10 weken. Echter na 5 weken kregen wij al bericht dat de deuren klaar waren en werd een afspraak voor montage gemaakt. In 2 uurtjes tijd zorgde Jarno met zijn collega voor de plaatsing van de deuren, alles prima afgewerkt en met tevens de afvoer van de oude deur. Niet alleen de deuren, maar ook het fijne contact en de servicegerichtheid naar de klant zijn helemaal top, wij kunnen Van der Loo garagedeuren alleen maar aanbevelen!


Nic - Maria HoopDonderdag 09 Maart 
10
Top Werk

Jarno geeft een duidelijke uitleg in zijn showroom, komt met praktische oplossingen, levert en monteert zoals voorgesteld en afgesproken.


Jos - MaastrichtVrijdag 03 Maart 
10
Jarno levert een mooie deur voor een nette prijs.

Jarno doet zaken zoals het hoort: netjes , adequaat en met goede adviezen. Is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en doet wat hij zegt.


Van Tol - HertenVrijdag 24 Februari 
4
Perfect

Professioneel Correct Alles volgens afspraak Heb al geïnteresseerde adres door gegeven


BELLEN
AFSPRAAK