Zijwaartse garagedeuren

Deze zijwaartse garagedeur schuift open naar de zijkant in plaats van beneden naar boven. Dat bespaart ruimte maar is ook bijzonder handig als u alleen maar even snel de garage in of uit hoeft te gaan bijvoorbeeld met de fiets of te voet. Het is dus eigenlijk een loopdeur en garagedeur in één!

Snel naar binnen, snel naar buiten

De zijwaartse sectionaaldeur opent snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er dus makkelijk en snel doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. U hoeft dus niet meer gebukt onder een half geopende garagedeur door te lopen.

Ideaal voor lagere garages

Deze deur is perfect voor garages die een lager plafond hebben, maar ook als u het plafond gebruikt voor opslag. De zijwaartse garagedeur maakt het dus mogelijk om de ruimte in uw garage optimaal te gebruiken. Dit komt door de geringe inbouwruimte die deze deur nodig heeft.

Geluidsdemping, warmte-isolatie en veiligheid

De volschuimde panelen zijn 40 mm dik en isoleren daardoor erg goed voor warmte en geluid. Het deurblad is zeer stabiel en de vloerrail is makkelijk schoon te houden. Vingerklem beveiliging voorkomt dat vingers bekneld kunnen raken. Door middel van de afstand bediening kunt u door het kiezen van de juiste knop bepalen of de deur slechts tot loopdeur breedte of geheel open gaat. De beveiliging in de motor zorgt ervoor dat de deur direct stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Een prettig idee, zeker als u kinderen heeft.

Bekijk de folder hiernaast voor meer informatie –>

Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden!

 

Zijwaartse garagedeuren